Haz

Okul Müdürümüz Orhan BAĞIŞ´ın Türkiye Halter Federasyonu´na başvurusu sonucu okulumuza görevlendirilen Halter Eğitmeni Ayşe BATMAZ, öğrenci seçme çalışmalarına başladı. Ayşe Batmaz, Halter Federasyonundan edineceği malzemelerle okul idaresince kendisine gösterilen yerde önce istekli 29 kız öğrenci ile antremanlara başlayacaklarını belirtti.

Okul Müdürümüz Orhan BAĞIŞ´ın göreve başladığı ilk günlerde "Okulumuzun bir marşı olmalı" isteği sonunda yanıt buldu. Sözleri ve bestesi Müzik Öğretmenimiz Nihal Demirden´e ait olan marşımız, 19 Mayıs töreninde ilk defa koro halinde seslendirildi ve büyük beğeni topladı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çerçevesinde okulumuzda düzenlenen etkinlikler kapsamında Okul Müdürümüzün makamına oturan 5.Sınıf öğrencilerimizden Melikenur Çınğı´nın proje ve vaadleri dikkat çekti. Melike, aslında düşündüğü birçok çalışmanın okulumuzda yapıldığını da dile getirdi.

Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle düzenlenen etkinlikler kapsamında okulumuzun mescidinin eksiklikleri giderilerek öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla açılıdı. Okul Müdürümüz Orhan BAĞIŞ, tüm masrafları öğretmenlerce karşılanan mescidimizin süslemelerini yapan Sosyal Bilgiler öğretmeni Fatih KADERCAN ile Matematik öğretmeni Osman AFŞAR´a ve öğrencilere teşekkürlerini iletti.

12 Nisan Pazar günü yapılan Veli Toplantısında velilerimize sunulan Kılık Kıyafet Anketi ile Okul Forma Değişim Anketi sonuçlandı. Bu anket sonuçlarına göre velilerimiz, okul formasının devamına karar verirken aynı zamanda mevcut formanın değişimi yönünde de görüş bildirdiler.

Teknoloji Tasarım Sınıfımız öğrencilerimizin yeni çalışmalarına destek olmak için oluşturulan yeni düzeni ile öğretmen ve öğrencilerimizin takdirini topladı.Teknoloji Tasarım zümresi, okul müdürümüzün kendilerine sağladığı bu ortam dolayısıyla memnuniyetlerini dile getirdiler.

Okulumuzda son dönemde yapılan atılımlar öğrencilerimizin ve velilerimizin dikkatinden kaçmıyor. 7G Sınıfı öğrencisi Ebru TOSUN´un yazdığı şiir, öğrencilerimizin okul sevgisine olan örneklerinden sadece bir tanesi.

Şbt

Toplum Destek Polisleri okulumuzda tüm öğrencileri güvenlik konusunda aydınlattı.

Şbt

Sömestr tatilini fırsat bilen okul idaresi, durup dinlenmeden tüm sınıfların taban ve duvar temizliklerinin yanı sıra okulun tüm kapılarını tadilattan  geçirerek ikinci döneme hazırız mesajı verdi.

Okulumuzda ikinci dönem başlayacak ve 14 hafta sürecek Aile Eğitim Programları ile 2 yılda tüm velilerimize ulaşma hedefindeyiz.

Okulumuz Anasınıfı öğretmeni Sibel Altıparmak´ın organize ettiği ve  öğrenci ile velilerin katıldığı sinema etkinliği gerçekleştirildi.

1. TÜSGAD Sanat Buluşması kapsamında Çağdaş Sanatlar Merkezi´nde düzenlenen sergiye okulumuz öğretmenlerinden Ayşegül YURT ve Fatih KADERCAN eşliğinde Görsel Sanatlar kurs öğrencileri katılmıştır. Sayın Kürşad YILMAZ´a ve sergide emeği geçen diğer tüm ressamlara ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz.

18 Aralık 2014 tarihinde Okul müdürümüz Orhan Bağış´ın başkanlığındaki ilk kurul toplantısı birçok proje kararının alındığı oturumla sonuçlandı.