10 Kasım 2023 Cuma günü tüm okulumuz, öğrenci ve öğretmenleriyle, ölümünün 85. yılında Ata’mızı saygı ve sevgiyle andık.

Tem

Okulumuz, 2023-2024 eğitim öğretim yılında tam gün eğitime başlayacaktır. Kamuoyu bilgisine sunulur.

Tem

Yenimahalle Özkent Akbilek Ortaokulu’nun  sevgili öğrencilerine ve kıymetli velilerine..

Sınav başvurusu 29 Mayıs - 16 Haziran 2023 tarihleri arasında yapılacaktır.

Sınav Tarihi: 3 Eylül 2023 Saat:10:00

BAŞVURU ŞARTLARI:

1.  Sınavın yapıldığı ders yılında okul değiştirme yaptırımı / cezası almamış olmak

2.  Ailenin 2022 senesi yıllık gelir toplamından fert başına düşen toplam miktarın 2022 mali yılı için tespit edilen 46.000,00 (Kırk Altı Bin ) TL'yi geçmemesi gerekir.

3.  Aile gelirinin tespitinde ailenin 2022 yılında elde ettiği tüm gelirleri esas alınacaktır.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününü anma, çocuklarımıza milli değerlerimizi aktarma amacıyla "15 Temmuz Çocuk Gazetesi Özel Sayısı" okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin emeğiyle hazırlanmış olup okul web sitemizde yayınlanmıştır.

Ekm

Ortak bir gayede buluşmak... Geleceğimiz, çocuklarımız için her zaman en iyisini yapmak gayretindeyiz.

Okul, her öğrencinin ailesinden sonra ikinci mutlu yuvasıdır. Bu yuvayı ise mutlu kılan önemli dinamikler vardır. Ve bunun en başında aidiyet duygusu gelir. Kendini okula ait hissetmek, üyesi olduğu için mutlu olmak.

Biz Cuma günlerini heyecanla bekleriz. Çünkü Cuma günü demek, okul marşımızı hep bir ağızdan, tek yürek, yüksek sesle okumak demek. Özkentli olmak demek... Bunun haklı gururunu yaşamak demek.

O zaman hadi hep birlikte:

10-13 Mart tarihlerinde Çorum'da yapılan Okul Sporları Türkiye Kick Boks Şampiyonasında öğrencimiz Fatmanur ESEN 65 kg Yıldız Bayanlar Point Fighting branşında Türkiye Şampiyonu olmuştur.

Ağu

Eyl

2021-2022 eğitim öğretim yılında uygulanacakve öğretmen ve öğrencilerimiz için kılavuz niteliğindeki sınıflarımızın yerleşim planı için;

Eyl

Okulumuzun 2021 -2022 eğitim öğretim yılı güncellenen zaman çizelgemizi kamuoyunun bilgisine sunuyoruz.

Okulumuz öğrencileri için okulumuzda gerçekleştirilecek olan  2021 yılı LGS sınav salonlarını yayınlıyoruz.

Öğrencilerimize üstün başarılar dileriz.