Geleceğe Nefes Kampanyası kapsamında biz de öğrencilerimizle birlikte okulumuza ağaç diktik...

Geleceğe Nefes kampanyasına Türkiye'nin 81 ilinden 7'den 70 herkes katıldı. 11 Milyon fidanın dikim işlemleri saat 11.11'de başladı ve 3 saat sürdü. 11 milyon fidan dikim işlemi tamamlandı.

Eyl

Tüm öğrenci tuvaletlerine 10 litre kapasiteli sıvı sabunluklar takıldı. Öğrencilerimizin bu haberimizdeki videoyu dikkatlice izleyip ona göre dikkatli kullanmaları beklenmektedir.

Eyl

7.sınıfların ilk ünitesi ile ilgili Ali Kuşçu Gök Bilim Merkezi gezimizi coşkuyla tamamladık.

Judo Spor dalında önümüzdeki günlerde İzmir´de yapılacak Türkiye Şampiyonası için Ankara 1.si olan öğrencimiz İrem KOÇAK, hem okulumuzu hem Ankara´yı temsilen yarışacak.

Okulumuza yeni bir dere daha kazandıran öğrencimizi tebrik ediyor ve yeni bir Türkiye derecesi daha bekliyoruz..

Ankara okullar arası Futsal  turnuvasında şampiyonluğu kıl payı kaçıran okul futsal takımımız, Ankara 4.lüğü elde ederek kupayı okul müdürümüz Orhan BAĞIŞ‘ a takdim etti.

Öğrencilerimizi ve onları hazırlayan Emre KIDAN öğretmenimizi tebrik ediyoruz.

4006 Tübitak Bilim Fuarımız Tamamlandı.

4. kez Tübitak Bilim Fuarına katılma hakkı kazanan okulumuz, bu yıl Hakan AKKAYA öğretmenimizin proje yürütücülüğünde 21 çalışma ortaya koydu. Açılış, birçok idareci, öğretmen ve velinin katılımıyla gerçekleşti.

Okulumuz Türkçe öğretmeni Fatih Genç rehberliğinde çok başarılı ve etkileyici bir şiir dinletisi sergilendi. 5. Sınıf öğrencilerimiz, Can Yücel´den Necip Fazıl´a kadar bir çok özgün şiiri, büyük bir içtenlikle ve başarılı bir performansla sergilediler.

Program sonunda söz alan Okul Müdürümüz Orhan BAĞIŞ, şiir ve edebiyatın medeniyetimizin en güzel örneği olduğunu dile getirdi. Kültürel ve sanatsal etkinliklere bugüne kadar verdikleri  desteğin sonucunu almaya başladıkları için de mutlu ve gururlu olduklarını belirtti.

30/04/2019 tarihinde Gezi İnceleme ve Turizm Kulübü rehber öğretmeni Mukaddes Görür tarafından toplum hizmeti çalışması kapsamında Fatma Üçer Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi´ne gezi düzenlenmiştir. Geziye katılan 8. Sınıf Gezi Kulübü öğrencileri ve Seval Atar Demirhan ile yaşlılarımız sohbet etmişler, huzurevinden ayrılırken de bahçeye çiçek ekmişlerdir. Yaşlılarımızla hoş vakit geçirmenin huzuruyla gezi sonlandırılmıştır.

Yenimahalle Özkent Akbilek Ortaokulu´nda yenileme ve değişim çalışmaları bütün  hızıyla devam ediyor.

Okul Müdürümüz Orhan BAĞIŞ, çok amaçlı salonun sahnesine açılan yeni giriş kapısı ile yapılacak olan çalışmalarda görsel bütünlüğün sağlandığını; tiyatro, şiir ve gösteri gibi sosyal faaliyetlerde hareket alanının genişleyeceğini belirtti. Sahnemiz yeni tasarımıyla adeta göz kamaştırdı. Okul Müdürümüz, çok amaçlı salonda yapılacak çalışmaların bunlarla sınırlı kalmayacağını ve değişimlerin okul sitemizden takip edilmesini tavsiye etti.

Okulumuz bünyesinde Yenimahalle Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile önceki yıllarda düzenlenen 3-6 yaş ve 7-11 yaş grubu öğrencilerin velilerine yönelik AEP (Aile Eğitim Programı) kurslarına katılan velilerimizin bir bölüm mektuplarını ilginize sunuyoruz. 14 haftalık kurslarını okulumuzun "Veli Eğitim Sınıfı" nda tamamlayan kursiyerlerimize bundan sonraki yaşamlarında da öğrencilerimizle birlikte mutluluklar ve başarılar dileriz.

Türkçe öğretmenimiz Fatma Yıldırım ve öğrencileri, okulumuzun 3.katına görsel bir şölen kattı. 5.SINIFLAR TÜRKÇE SOKAĞI isimli çalışma, o sokaktan geçenlerin çok ilgisini çekti. Yararlı ve eğitici bir çalışmayı gerçekleştirmeesinden dolayı öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.