Dilimizin Zenginlikleri Projesi ''Dede Korkut ''Hikayelerinden esinlenerek hikaye yazma yarışmasına Okulumuz 7 C sınıfı öğrencisi Gökçe Eylül Korkmaz 'ın hikayesi 1.seçilmiştir. Öğrencimiz ilçedeki yarışmada okulumuzu temsil edecektir.

Yazar Tülin Kozikoğlu'nu konuk ettiğimiz zoom yayınıyla yazar eğitimine katıldık

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Veli KARAKUŞ, okulumuzu ziyaret ederek öğretmenlerimize ve öğrencilerimize başarı dileğinde bulundu.

Anasınıfı dahil okulumuzun tüm kademeleri projeyi etkin bir şekilde yürütüyor

Dilimizin Zenginlikleri Projesi, Hikâye ve Deneme Yazma” Yarışmaları Şartnamesi ve Yarışmaya Katılım Takvimi Ve Değerlendirme Süreci

Dede Korkut Hikayeleri’nden hareketle yeni bir hikaye yazma yarışması, bu eserleri daha geniş kitlelere tanıtmak ve Türk kültürünün zenginliklerini vurgulamak için düzenlenmiştir.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Aralık ayı etkinlikleri kapsamında iki etkinlik uygulanmıştır.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Ankara'ya gelişinin 104'üncü yıl dönümü, okulumuzda düzenlenen törenle kutlandı.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Kasım ayının son etkinliği olan Klasik Eser Okumaları Pano Çalışması tamamlandı.

Okulumuzda "Dilimizin Zenginlikleri" Projesi kapsamında Yunus Emre Sözlüğü afiş çalışması yapıldı. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin etkin katılımıyla "Yunus Emre Şiir Okumaları" etkinliği düzenlendi.

Dilimiz zenginliğimiz projesi kapsamında 6.sınıflarda "Bilen Oturur" ve" Eş Anlamlı Kelimeler" etkinliği yapılarak öğrencilerin eğlenirken öğrenmeleri sağlanmıştır.

Yenimahalle İlçesi 57. Bölge okulları arasında yapılan Voleybol Turnuvasını okulumuz ikincilikle tamamlamıştır.

Yenimahalle İlçesi 57. Bölge okulları arasında yapılan Futsal Turnuvasını okulumuz birincilikle tamamlamıştır.