Ekm

23 Ekim 2018 saat 14:00'daki toplantıya Okul Aile Birliğinin doğal üyesi olan tüm velilerimiz ve öğretmenlerimiz davetlidir.

Okul Müdürümüz Orhan BAĞIŞ´ın ricası ile belirtilen gün ve saatte hazır bulunmanız beklenmektedir.

Ekm

Eyl

Sosyal Etkinlikler Yönetmeliği ve yapılan değişiklikler işaretli olarak ekte sunulmuştur.

Eyl

Öğretmenlerimiz için hazırladığımız izin formu ekte sunulmuştur. İzin almak isteyen öğretmenlerimiz ekteki formu indirip doldurduktan sonra imzalayıp müdürlüğümüzün onayına sunabilirler.

Eyl

Milli Eğitim Bakanlığı Açık Öğretim Ortaokulu Yönetmeliği :

Eylül Dönemi Mesleki Çalışma Takvimini

Okulumuzun servis sözleşmesi için tekliflerinizi okul idaresine teslim edebilirsiniz. 10 Ağustos Cuma günü yapılan ilanla birlikte 27 Ağustos 2018 tarihinden sonra gelen teklifler kabul edilmeyecektir. 27 Ağustos saat 10:00´a kadar  tekliflerinizi ve dosyalarınızı teslim etmeniz rica olunur.

"Okul Servis Araçlarının Tespitine İlişkin Hazırlıklar"  ile   "Sözleşme İmzlamada Taşımacıdan İstenilecek Belgeler" de site duyurumuzun ekinde sunulmuştur. Okulumuzda yaklaşık 100 civarında 5 servis ile taşınan öğrenci vardır. Taşımacıyı tespit komisyonu 27.08.2018 tarihinde saat 14.00´da taşımacıyı belirleyecektir.

OKUL SERVİS ARAÇLARININ ÇALIŞTIRILMASINA İLİŞKİN USUL VE ESASLAR için

TIKLAYINIZ...