Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsaminda Atasözleri ve Deyimler Sergimizin açılışını gerçekleştirdik.

8/B sınıfı öğrencimiz İbrahim Ali SİVRİ Kick Boks Küçük Yıldızlar Türkiye üçüncülüğü; 8/E sınıfı öğrencimiz Özgür PEKİNCE ise Kick Boks Küçük Yıldızlar Türkiye ikinciliği elde etti

Şbt

Edebiyatımızın güçlü kalemlerinden, ödüllü yazarımız Miyase SERTBARUT öğrencilerimizle buluştu.

Şbt

Milli Eğitim Bakanlığı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Başvuruları 13 Şubat 2024-1 Mart 2024 tarihleri arasında yapılacaktır.

Şbt

İstiklal Marşının kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Etkinlileri kapsamında Üç Kuşak İstiklal Marşını okuma yarışması düzenlenmektedir.

Okulum Farkında projesi kapsamında Ocak Ayı 3.hafta etkinliği olarak anasınıflarımızda 'Dengeli Besleniyorum' kahvaltı etkinliği ve panosu hazırlandı.

Bakanlığımız Ortaöğretim Genel Müdürlüğünün " Dilimizin Zenginlikleri Projesi " kapsamında "Dede Korkut Hikayelerinden Hareketle Yeni Bir Hikaye Yazma" yarışmasında 7/C Sınıfı öğrencilerinden Gökçe Eylül KORKMAZ adlı öğrencimiz okul birincisi olmuştur.

Okulum Farkında Projesi kapsamında Ocak Ayı 2.hafta etkinliği olarak ''Sağlıklı Besleniyorum''okul panosu hazırlandı.

Okulum Farkında Projesi kapsamında Ocak Ayı 1.hafta etkinliği olarak tüm sınıflarımızla Vermli Çalışma Öğrenci Broşürü paylaşılmıştır. Okul Panosuna da asılmıştır