Etkinliklerimiz

Haz

DNA Kolyesi Timi  iş başında...DNA Kolyesi Timi 150 arkadaşına DNA kolyesi yaptı.. Neredeyse ünite boyunca bu kolyeleri takan çocuklar ömür boyu DNA konusunu unutmayacağa benziyor..Bilim Uygulamaları dersinde okulun ilk aylarında yapılan DNA kolyelerini büyük bir mutlulukla takan öğrencilere bu çalışmanın akademik bilginin yanı sıra yardımlaşma, sorumluluk alma gibi değerlerine de katkı sağması amaçlandı..

Öğrencilerimizden Yaratıcı Çalışmalar...

5.sınıf öğrencilerimizle insanlar,yerler ve çevreler ünitesi kapsamında Yeryüzü Şekilleri yaparak hem öğrendik hem de eğlendik.

Okulumuz öğrencilerinin harika performansı

5 K Sınıfı öğrencileri, İngilizce öğretmeni Çağla Akça BALOŞ rehberliğinde kendi kasabalarını, mahallelerini üç boyutlu tasarlayarak İngilizce diyalogla tasvir ettiler.

Çalışmanın kalitesini, öğrencilerin gülen yüzlerinde okumak çok kolay oldu.

Haz

7F Sınıfı ile Akran Eğitimi Çalışması gerçekleştirdik.

7f sınıfında akran eğitimi çalışmalarımız ile dayanışma içinde başarımızı artırdık.

Haz

Öğrencilerimiz Ayşenur Doğanay ve İrem Baş ile başbaşa Etnoğrafya Müzesini ziyaret ettik.

Matematik Sınavında Başarılı Öğrenciler Ödüllendirildi.

Okul Müdürümüz Orhan BAĞIŞ ve Türkçe öğretmenimiz Leyla KAYIŞ´ın hazırldığı 7.Sınıf öğrencilerimizin sunduğu Şiir Dinletisi izleyenleri adeta büyüledi.